Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Nytt Stalker 2: Heart of Chornobyl-monster presenterat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På grund av Rysslands krig mot Ukraina släpps inte Stalker 2: Heart of Chornobyl som planerat i december, och ingen vet när det faktiskt är dags. Som tur är har dock små uppdateringar börjat dyka upp från teamet, som nu tydligen arbetar heltid med projektet igen.

De firade till exempel Internationella kattdagen (som var för några dagar sedan) med en titt på ett fäste från det kommande spelet, nämligen en Bayun. Det är ett kattliknande djur som har muterat, naturligtvis, och som nu beskrivs ett monster med en hals som är så muterad att den jagar genom att imitera ljudet från andra varelser, inklusive människor.

Hur sugen är du själv på att få återvända till den förbjudna zonen för episka äventyr när det nu kommer till PC och Xbox?

Stalker 2: Heart of Chornobyl

Relaterade texterLoading next content