Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered åldersmärkt till Switch i USA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För nästan en månad sedan noterades att Alan Wake Remastered plötsligt hade åldersmärkts till Switch i Brasilien, trots att ingen sådan version utannonserats. Den här typen av läckor är normalt ganska goda bevis för saker som är på väg, men nu skulle vi säga att det är nästan dödssäkert att Remedys remaster faktiskt ska släppas till Switch också.

Anledningen är att Alan Wake Remastered nu blivit åldersmärkt även i USA. En marknad skulle i teorin kunna vara ett misstag - men åldersmärkning i två orelaterade marknader nästan samtidigt är i det närmaste en bekräftelse.

Vi förmodar att det kommer utannonseras mycket snart och det blir förmodligen en molntitel till Switch, precis som Remedys tidigare spel Control.

Alan Wake Remastered

Tack VGC

Relaterade texter

Alan Wake RemasteredScore

Alan Wake Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Finska Remedys älskade författare slår tillbaka i form av en efterlängtad nyversion och Petter har delat ut betyg...Loading next content