Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Rykte: Far Cry 7 blir mer online-orienterat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi var inte helt övertygade av Far Cry 6 i vår recension, och det verkar som om det generellt inte fått de fina recensioner som Ubisoft säkerligen räknade med. Men det verkar också som om de planerar en stor översyn av serien som i framtiden tycks bli mer onlinefokuserad.

Det säger en källa till nyhetsmediet Axios som uppger att Ubisoft håller på att utforska en mer onlinebaserad struktur i ett kommande Far Cry, vilket även ligger helt i linje med vad journalisten Jason Schreier sade hos Triple Click i juni:

"From what I have heard, if I remember correctly, they're aiming to go in a radically different direction for Far Cry after that, after [Far Cry] 6."

Exakt hur serien kommer bli mer inriktat på multiplayer är fortfarande svårt att säga, och sannolikt kommer det dröja länge innan vi får veta mer.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.Loading next content