Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox firar 20 år med en jubileumshandkontroll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox fyller 20 år den 15 november och Microsoft har planer på att fira detta på flera olika sätt, till exempel med en sneakers-kollektion som de gör tillsammans med Adidas och massor av nya föremål i Xbox Gear-shoppen. I dag presenterades ytterligare en jubileumspryl, en officiell 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller.

Xbox firar 20 år med en jubileumshandkontroll

Den lanseras den 15 november och har "genomskinlig svart finish med silverfärgad interiör" samt en grön hemknapp för att påminna oss om den allra första Xbox-logotypen. Det finns även gröna detaljer runt styrkorset samt knalligt gröna gummigrepp på baksidan. Även om den fungerar med Android, Ios, PC, Xbox One och Xbox Series S/X - erbjuds ett extra påskägg för sistnämnda eftersom du låser upp ett tema när du ansluter handkontrollen till Microsofts senaste konsol.

Handkontrollen kan förhandsbokas här för 749 kronor (inklusive frakt).

Microsoft har dessutom nu utannonserat ett 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset. Detta är den prisvärda trådade versionen av Xbox Stereo Headset med samma färger och design som jubileumshandkontrollen. Även detta headset kostar 749 kronor (inklusive frakt) och kan förhandsbokas på denna länk.

Kolla in dessa skönheter nedan.

Xbox firar 20 år med en jubileumshandkontroll
Xbox firar 20 år med en jubileumshandkontrollXbox firar 20 år med en jubileumshandkontrollXbox firar 20 år med en jubileumshandkontroll
Xbox firar 20 år med en jubileumshandkontroll


Loading next content