Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Fler Xbox-spel blir bakåtkompatibla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du har en Xbox Series S/X kan du spela alla Xbox One-titlar i förbättrade versioner (vissa kan nästan betraktas som remasters), men eftersom Microsoft verkligen ansträngt sig för att bevara spel kan du också spela nästan 600 Xbox 360-spel (återigen förbättrade) och 39 gamla godingar från den allra första Xboxen.

Tyvärr finns det fortfarande ett par klassiker från de två sistnämnda formaten som inte har gjorts bakåtkompatibla såsom Lollipop Chainsaw, Max Payne 3, Naruto: Rise of a Ninja, The Saboteur och X-Men Origins: Wolverine. Men enligt ett nytt rykte kan detta åtminstone till viss del rättas till nästa månad när Xbox fyller 20 år.

Enligt insidern Shpeshal_Nick förbereder Microsoft en ny omgång bakåtkompatibla retrospel som en del av firandet av Xbox 20-årsjubileum i november. Han hävdar att det kommer att läggas till titlar från både Xbox och Xbox 360, även om han tillägger att han inte "think the list will be overly big".

Låt oss hoppas att Nick Baker har rätt och att vi därmed kommer kunna njuta av ännu fler klassiska spel på Xbox Series S/X i framtiden för att påminna oss om spelhistorien.

Rykte: Fler Xbox-spel blir bakåtkompatibla


Loading next content