Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Sunshine

Massiv mod ger nytt liv åt Super Mario Sunshine

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Nästan som ett helt nytt spel." Det är resultatet nu när ett gäng moddare har slagit sina kloka huvuden ihop, gått samman och gjort sitt favoritspel ännu bättre. Modden Super Mario Eclipse, som släpptes i demoform i slutet av förra månaden adderar inte bara nya spelbara karaktärer och en ny story utan också helt nya världar. Superlativen östes förvisso över Super Mario Sunshine redan när det släpptes 2002 och enligt många var det i mångt och mycket ett perfekt spel men japanerna har ett uttryck, Kaizen, vilket ungefär betyder ständig förbättring och det har man nu tagit fasta på när mängder av innehåll har puttats in. Man är nu till exempel inte begränsad till att spela som Mario utan kan även ikläda sig rollen som Luigi, komplett med sitt superhopp från Super Mario Bros. 2 eller en Shadow Mario som svingar sin målarpensel.
I och med detta har även nya rörelsemönster tillkommit. Det går nu exempelvis att glida över sanden, att använda F.L.U.D.D. för att hovra över en hel ögrupp utan att lämna några spår efter sig.

Super Mario Eclipse är i dagsläget endast tillgängligt för emulatorer, kapabla att hantera en xdelta-fil som en ROM patch. Den finns i skrivande stund att ladda ner från Gamebanana och där hittar man också mer utförlig information om exakt vad modden innehåller. Trailer hittar du här! Super Mario Eclipse Trailer

Super Mario Sunshine

Relaterade texter

Super Mario SunshineScore

Super Mario Sunshine

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Super Mario 64 är ett av världens bästa spel råder väl knappast någon tvekan om. Visst, jag hade inte med det på min tio-i-topp, men det var fruktansvärt nära att det kom med.



Loading next content