Svenska
Gamereactor
nyheter
Alan Wake 2

Remedy verkar återigen teasa Alan Wake 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ryktats vilt om Alan Wake 2 ända sedan första delen släpptes mer eller mindre men som bekant har det aldrig blivit verklighet. Nu när Alan Wake Remastered släpps så kanske det slutligen blir ändring på det, i eftertexterna så verkar Remedy nämligen hinta om att en uppföljare slutligen kan vara på gång.

Det som då satt igång det hela denna gång är att det i eftertexterna till Alan Wake Remastered ordagrant står "Alan Wake's journey through the night will continue". Det är dock värt att nämna att detta även står i eftertexterna i originalet så kanske greppar vi som hungrar efter en uppföljare efter halmstrån här. Men samtidigt så borde det väl rimligtvis kunna finnas någon substans i det hela eftersom Remedy petat in det ännu en gång, eller så har de helt enkelt bara missat att ta bort det. Tiden lär som bekant utvisa om det blir en tvåa eller inte.

Tror du att Alan Wake 2 blir verklighet?

Alan Wake 2
Får vi återse Alan och hans älskade ficklampa tro?

Relaterade texter

0
Remedy bantar skräckeffekterna i Alan Wake

Remedy bantar skräckeffekterna i Alan Wake

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Remedy har släppt årets första uppdatering till Alan Wake 2, och den innehåller en handfull efterfrågade funktioner och korrigeringar. Höjdpunkten är förmodligen...



Loading next content