Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Såhär förändras Bastion och Sombra i Overwatch 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard lovade att ge oss mer information om Overwatch 2 under helgens Overwatch League-finaler, och det visade sig att huvudfokus låg på två specifika karaktärer.

Som rubriken avslöjar har vi två trailers som belyser hur Bastion och Sombra förändras i Overwatch 2. När det gäller den förstnämnda, kommer han inte kunna läka sig själv längre, utan kan istället köra runt i sin turret-form. Hans Ultimate ändras också från att bli ett pansarfordon till att kunna välja tre platser dit ett gäng raketer ska avfyras. Dessutom ändras hans utseende något - med bland annat en keps.

När det gäller Sombra kommer hennes hackande bara stoppa fiender från att använda speciella krafter i en sekund, medan de återstående sju kommer visa var fiender är för både henne och laget. Fokus på skador per sekund är också uppenbart i och med att hackade fiender kommer ta mycket mer skada. Detta är särskilt uppenbart eftersom hennes Ultimate helt enkelt inte är ett starkare hack längre, utan istället kommer EMP att göra mer skada. Du kan se detta och mer i tre trailers nedan.

HQ
HQ
HQ
Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content