Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får två multiplayer-helger i rad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den här helgen inleds omgång nummer två av multiplayer-tester inför Halo Infinite, vilket ger Halo Insiders en chans att få prova på spelet innan det lanseras den 8 december. Vi visste redan innan om detta och har tipsat om hur du själv kan delta, men nu har 343 Industries överraskat genom att avslöja att det blir en andra helg med tester även nästa vecka.

I ett blogginlägg på Halo Waypoint avslöjar 343 att testerna kommer äga rum mellan den 23 - 26 september och den 30 september - 3 oktober. Det bör dock nämnas att anmälningarna nu är stängda, och endast de som anmält sig innan den 13 september kommer att få tillgång till båda.

När det gäller vad dessa tester kommer bjuda på, så utlovas "fullfjädrad multiplayer", där den första av de två helgerna fokuserar på Arena (4v4) och den andra är inriktad på Big Team Battle (12v12).

Eftersom det rör sig om "technical flights" kommer multiplayer dock endast att vara tillgängligt under vissa tider och datum, utan varje helg kommer ha matchmaking mellan 19:00 - 21:00 samt mellan 1:00 - 5:00 följande morgon, vilket innebär att det alltså inte fungerar som en traditionell beta. Du kan ta en titt på hela schemat i blogginlägget som länkas ovan.

När det gäller vad mer som kommer att ingå i de tekniska testerna får vi veta att 343 Industries ska avslöja detta i en livestream samt ett blogginlägg imorgon, den 22 september. Där kommer de gå in i detalj angående allt detta.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content