Svenska
Gamereactor
nyheter
Kena: Bridge of Spirits

Mysig lanseringstrailer för Kena: Bridge of Spirits

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Några av er kanske har hört att det ännu är väldigt få medier som fått recensionskoder till Kena: Bridge of Spirits, även om det tycks vara på väg. Men detta innebär att vår recension inte kommer att vara klar när Ember Labs efterlängtade titel lanseras imorgon, men vi har åtminstone två goda nyheter under tiden.

Den första är att vi har fått Kena: Bridge of Spirits bedårande lanseringstrailer, medan den andra är bekräftelsen på att spelets fotoläge kommer att finnas redo från början. Kenas Photo Mode har hämtat lite inspiration från Ghost of Tsushimas innovativa motsvarighet genom att låta delar av världen fortsätta medan allt annat är pausat. Detta inkluderar att låta de söta Rot-varelserna uppmärksamma kameran, samt till och med en snygg Cheese-knapp som får karaktärerna att säga varje fotografs favoritord och inta olika poser på vårt kommando. Du kan se några exempel på detta nedan.

Vad har du för förväntningar på Kena: Bridge of Spirits och finns det andra innovationer i fotoläget som du skulle vilja se?

HQ
Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of SpiritsKena: Bridge of SpiritsKena: Bridge of SpiritsKena: Bridge of Spirits

Relaterade texter



Loading next content