Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Fuskare sabbar redan i Call of Duty: Vanguard

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cross-play är generellt en välsignelse, men alla konsolspelare är inte förtjusta i idén att lira med PC-spelare. Inte nog med att kombinationen tangentbord/mus ger fördelar som gör matcherna obalanserade, utan nästan ännu värre är att det också ökar risken för fuskare.

Det sistnämnda är ett praktiskt taget obefintligt fenomen för konsoler, men till PC är det tyvärr ganska vanligt. Och när konsolspelare spelar med PC - då får de också fuskarna på köpet. En serie som historiskt sett haft stora problem med fuskare är Call of Duty, och under helgen fanns det Call of Duty: Vanguard-beta med cross-play tillgänglig för folk att prova på.

Tyvärr tog det inte lång tid innan videor med till synes uppenbart manipulerat gameplay med hacks dök upp på både Twitter och Reddit - vilket förstörde det roliga för alla inblandade och då kanske särskilt konsolspelare som verkligen inte borde behöva stå ut med detta. Activision har nyligen sagt att de ska att öka sina ansträngningar med massiva satsningar mot fuskare, men om det kommer vara tillräckligt återstår att se.

Vad tycker du om cross-play mellan PC och konsoler? Call of Duty: Vanguard lanseras till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X den 5 november.

Call of Duty: Vanguard

Tack VGC

Relaterade texter



Loading next content