Svenska
Gamereactor
nyheter
Judgment

Spela Judgment gratis denna helg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lost Judgment lanseras nästa vecka (den 24 september), och vi har redan delat med oss av våra åsikter om det i vår recension. Om du funderar på att köpa det, men inte är säker på om det är något för dig, kan du nu prova originalet Judgment gratis i helgen.

Det är Free Play Days för Xbox som låter dig spela så mycket Hunt: Showdown, Judgment och Blood Bowl 2: Legendary Edition du kan från och med nu och fram till 09:00 på måndag. Som vanligt får du behålla din sparfil om du väljer att köpa någon av dessa titlar senare. Det finns även rabatter att ta del av.

Kommer du att ladda ner och testa någon av dessa titlar?

Judgment

Relaterade texter

5
JudgmentScore

Judgment

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Johan har undersökt om det är lika kul att vara detektiv i Kamorucho som det vanligtvis är att vara en yakuza i denna spinoff.

0
Spela Judgment gratis denna helg

Spela Judgment gratis denna helg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lost Judgment lanseras nästa vecka (den 24 september), och vi har redan delat med oss av våra åsikter om det i vår recension. Om du funderar på att köpa det, men inte är...

0
Gamereactor Live: Vi spanar in Judgment

Gamereactor Live: Vi spanar in Judgment

NYHET. Skrivet av Kim Orremark

Judgment är det nya spelet från Ryu ga Gotoku Studio (läs vår recension) och även om det påminner mycket om Yakuza-serien, som studion annars är känd för, finns det en...



Loading next content