Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6 är gratis att uppgradera till PS5 och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit mycket diskussion om Sonys beslut från förra veckan att släppa en standardutgåva av Horizon Forbidden West till Playstation 4 som inte kunde uppgraderas till Playstation 5. Lyckligtvis backade Sony snabbt från denna policy och förklarade att det skulle få en gratis uppgradering till Playstation 5.

Men alla var ändå inte nöjda, eftersom Sony förklarade att deras kommande titlar ska få en avgift på motsvarande 10 dollar för att uppgradera från en Playstation 4-version till Playstation 5, trots att inga andra format gör detta. Du behöver exempelvis inte köpa om dina spel för att få en bättre version när du byter upp dig till en ny Iphone, du kan använda samma Steam-spel utan extra kostnad trots du satt in ett nytt grafikkort och även Microsoft har anammat denna strategi med gratis uppgraderingar mellan Xbox One till Xbox Series S/X.

Nu vill Ubisoft också vara en del av diskussionen och låter nu därför twittra något om Far Cry 6 som tveklöst kan härledas till pågående diskussion om uppgraderingar:

"Buy Far Cry 6 on Xbox One or Playstation 4 game and upgrade to the Xbox Series X|S or Playstation 5 version at no additional cost."

Xbox-versionen har även stöd för Smart Delivery, vilket innebär att du kan gå fram och tillbaka mellan Xbox One och Xbox Series S/X och fortfarande använda samma sparfil. Nu är vi nyfikna på vad är din åsikt om uppgraderingar av spel är. Bör man betala extra eller ska det vara gratis att få bästa version?

HQ
Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content