Svenska
Gamereactor
nyheter
Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Remedy Entertainment har nu officiellt utannonserat Alan Wake Remastered efter att en rad rykten och butiker listat spelet under de senaste dagarna, samt att massor av information avslöjats.

Det handlar alltså om en helt remastrad version av 2010 års klassiker som kommer innehålla grundspelet Alan Wake och dess två expansioner, The Signal och The Writer, som alla kommer ha 4K-grafik. Vi får även veta att paketet bjuder på kommentarer från creative director Sam Lake, samt att det kommer att komma i höst.

När det gäller vilka som ger ut spelet och formaten det kommer till, så är Epic Games Publishing svaret på första frågeställningen medan PC (via Epic Games Store), Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X är svaret på sistnämnda. Detta blir första gången Alan Wake kan spelas till Playstation.

För de som aldrig lirade originalet för elva år sedan, så handlar det om en episodisk berättelse som följer författaren Alan Wake när han försöker lösa det mystiska försvinnandet av sin fru från staden Bright Falls. När Wake får reda på att han har skrivit en skräckhistoria, utan att ha något minne av att ha gjort det, börjar han ifrågasätta sitt eget förstånd när just den skräckhistorien börjar hända på riktigt.

Alan Wake Remastered

Relaterade texter

Alan Wake RemasteredScore

Alan Wake Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Finska Remedys älskade författare slår tillbaka i form av en efterlängtad nyversion och Petter har delat ut betyg...



Loading next content