Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Alan Wake Remastered

Rapport: Alan Wake Remastered stöder ray-tracing och 60 bilder per sekund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De senaste dagarna har det gått en hel del rykten om Alan Wake Remastered, där både butiker och insatta personer som Daniel Ahmad bekräftat att spelet verkligen existerar och att det ska att utannonseras den här veckan samt lanseras i oktober. Nu har NintendoPal lagt till en massa ny information i en rapport och hävdar att de har egna källor till allt detta.

Det visar sig att Alan Wake Remastered inte kommer till Switch, även om det släpps till både Playstation 4 och Xbox One. De utesluter dock inte att en molnbaserad version kan lanseras släppas till Switch, ungefär som Control ju gjorde. Och på tal om Control kommer Alan Wake Remastered att använda samma spelmotor, vilket är Northlight Engine, utvecklad av Remedy själva.

Till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X kan vi se fram emot stöd för ray-tracing och även 60 bilder per sekund. De äldre konsolerna kommer fortfarande att få högre upplösning och QoL-ändringar (Quality of Life ), så det verkar finns något att se fram emot för alla - utöver det faktum att det är ett förbaskat bra äventyr.

Alan Wake Remastered

Relaterade texter

Alan Wake RemasteredScore

Alan Wake Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Finska Remedys älskade författare slår tillbaka i form av en efterlängtad nyversion och Petter har delat ut betyg...Loading next content