LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      God of War: Ragnarök

      Rykte: God of War: Ragnarök visas nästa vecka

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Igår presenterade Sony äntligen en ny Playstation-showcase, vilken drar igång på torsdag klockan 22:00. Även om de inte har sagt något konkret om vad vi kommer få se har vi anledning att tro att det kommer att bli några stora grejer.

      En av källorna till detta Andy Robinsoon, redaktör på VGC, som twittrar att han "been told there are some super announcements". En annan källa är insidern Shpeshal_Nick som var en av dem som korrekt förutsade att Sony skulle ha ett Playstation-event i september, och han skriver att vi kan se fram emot att få se mer från God of War: Ragnarök. Kort sagt, vi tror att det kommer finnas många anledning att kolla in Playstation-streamen nästa vecka.

      Förhoppningsvis får vi också se den mystiska remaken av The Last of Us som Naughty Dog har arbetat med. Vi förväntar oss också att Gran Turismo 7 och Horizon Forbidden West ska visas upp, och vi är också utlovade något från tredje part.

      Vad hoppas du att Sony ska visa nästa vecka?

      God of War: Ragnarök

      Tack GamingBolt

      Relaterade texter

      God of War: RagnarökScore

      God of War: Ragnarök

      RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

      Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

      1
      Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

      Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

      NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

      Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



      Loading next content