Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

Dead Space Remake har visats upp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under tisdagskvällen kunde vi äntligen se lite från kommande Dead Space Remake. Det vi fick se under livestreamen var bilder och videoklipp från en väldigt tidig del av utvecklingen. Nedan kan du kolla in några bilder från streamen. Utvecklarna vill skapa ett spel utan avbrott med laddningsskärmar och att istället kunna gå runt fritt på skeppet USG Ishimura. På skeppet kommer vi så klart att stöta på necromorphs, oavsett om vi vill eller inte, och en del av fokuset låg på hur de reagerar på att bli skjutna. Beroende på vilket vapen du använder och var du skjuter kommer kroppsdelar att kapas. Andra vapen kapar inte kroppsdelarna, men skjuter bort hud istället.

Gunner Wright gör återigen rösten till Isaac. I originalet hade han inga inspelade dialoger, vilket istället kom i uppföljaren. Utvecklarna valde nu att låta Wright göra rösten till Isaac även i denna remake.

Utvecklarna berättade att vi även kan räkna med några överraskningar i spelet som enligt rykten ska släppas hösten 2022. Vill du själv kolla in några klipp från streamen kan du göra det HÄR, på Motive Studios Twitch-sida.

Dead Space Remake
En titt på skillnaden mellan originalet och remaken.
Dead Space Remake
Dead Space Remake
Dead Space Remake
Dead Space Remake

Relaterade texter



Loading next content