Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Norman Reedus tycks ha bekräftat Death Stranding 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har spekulerats flitigt senaste året vad Kojima Productions arbetar med efter Death Stranding, och naturligtvis nu också Death Stranding: Director's Cut. Ett antal rykten har pekat mot något Silent Hill-relaterat och andra mot ett exklusivt Xbox-spel.

Men om du frågar skådespelaren i spelet, Norman Reedus, kan det vara en direkt uppföljare till Death Stranding som är på tapeten härnäst. I en intervju med den brasilianska journalisten Vitória Pratini (från AdoroCinema) säger Reedus att såvitt han vet förhandlas det för närvarande om Death Stranding 2:

"I think we're doing a second Death Stranding. [The game] is in negotiations right now. So... Yay!"

Detta ska läggas till det faktum att han tidigare berättat för bland annat Wired att han och Kojima planerat att göra "more Death Stranding stuff".

Death Stranding

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content