Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Vanguard

Gamereactor Live: Vi spelar Call of Duty: Vanguards Playstation-alpha

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I går inleddes den Playstation-exklusiva alfa-versionen av Call of Duty: Vanguard, ett tidsbegränsat evenemang, som gör det möjligt för alla som har Playstation 4 eller 5 att dyka in i multiplayer-läget redan nu.

Alphan, som kommer att vara tillgänglig fram till den 29 augusti klockan 19:00, är det första officiella tillfället att prova spelet innan det släpps den 5 november. Den innehåller fyra banor, allt tillhörande spelläget Champion Hill (som är helt nytt för Call of Duty-serien), samt "some" av spelets vapen, som dessutom kan anpassas med upp till 10 tillbehör. Du får också chansen att spela som de fyra huvudkaraktärerna från kampanjläget, vilka kommer att vara tillgängliga i multiplayer som Operators.

Allt du behöver för att få tillgång till detta är en Playstation 4 eller 5 och en internetuppkoppling (du behöver inte förhandsboka eller ens ha en PS Plus-prenumeration), men om du inte har det eller bara inte har möjlighet att delta ändå, så se till att titta in på vår GR Live-hemsida klockan 16:00 för att se hur Rebeca klarar sig i alphan.

Och om du inte redan har gjort det, se till att kolla in den förlängda demo-genomspelningen av Stalingrad-nivån som visades på Gamescom Opening Night Live i veckan härunder.

HQ
Call of Duty: Vanguard

Relaterade texter



Loading next content