Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood-botarna blir smartare lagom till lanseringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har spelat en hel del Back 4 Blood på sistone, först tack den stängda betan och därefter den öppna. Även om vi gillade det, så fanns en del problem, där ett av dem var de dumma botarna som fyller ut din grupp om du har ont om vänner. De vägrar verkligen att göra något logiskt och är ett konstant irritationsmoment.

Nåväl, lyckligtvis är Turtle Rock Studios väl medvetna om detta och att reda ut det har högsta prioritet hos utvecklarna. I en VG247-intervju med huvudproducenten Matt O'Driscoll svarar han på frågor från communityt och avslöjar att botarna lyckligtvis kommer vara smartare när Back 4 Blood lanseras i oktober.

O'Driscoll berör även svårighetsnivåerna och säger att det kommer att göras justeringar där vissa saker blir svårare och andra lättare, samt att detta främst gäller Survivor (lätt) och Nightmare (svår).

Back 4 Blood släpps den 12 oktober till PC, Playstation och Xbox (ingår även med Xbox Game Pass från dag ett). Kolla gärna in vår pinfärska beta med intryck här.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content