Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II

Clickers i The Last of Us: Part II hade till en början exploderande rövar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det saknas inte sätt att dö på i Naughty Dogs The Last of Us Part II. Man kan bli skjuten, knivhuggen och mumsad på av alla möjliga varelser, döda som levande. Man kan dock inte dö av exploderande syradränkta skinkor. En gång i tiden kunde man dock göra precis det. Avlida medelst briserande bakdel. Denna möjlighet plockades dock bort ur produktionen så fort spelet lämnade pre-alpha.

Det är Matthew Gallant, Lead Systems and Principal Combat Designer på The Last of Us Part II som nu delar videomaterial från utvecklingstiden. Det är ingen vidare bildkvalitet men det är tydligt att Ellie går i klinch med ett par Shamblers men till skillnad från den färdiga produkten har de här infekterade missfostren svullna stjärtar som sprängs när de blir beskjutna eller på annat sätt tar skada.

Någon anledning till varför denna egenskap plockades bort i den färdiga produkten och vi därmed berövades möjligheten att dö i ett rektalt gasmoln får vi inget svar på och de va ju röva, som Glenn Hysén hade sagt.

The Last of Us: Part II
Boom! There goes the anus.

Relaterade texter

The Last of Us: Part IIScore

The Last of Us: Part II

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Sju år efter det första spelet är Ellie och Joel tillbaka för att göra chefredaktör Hegevall gråtmild och förstummad, igen. Detta är vår recension av tidernas mest vågade uppföljare...



Loading next content