Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

Forna Ubisoft-höjdare jobbar på nya Dead Space

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mycket av den efterlängtade Dead Space-remaken är fortfarande dolt i skuggor, och även om Studio Motive har meddelat att de jobbar ihop med originalutvecklarna och att spelet är exklusivt till de nya konsolerna tillsammans med PC, så vet vi väldigt lite i dagsläget. Nu kan vi dock addera ännu en liten bit till informationspusslet.

Det har nämligen kommit fram att två forna Ubisoft-höjdare jobbar med projektet och duon består av inga mindre än Eric Baptizat och Roman Campos-Oriola. Baptizat är kanske mest känd som "director" för Assassin's Creed-spelen Black Flag, Unity, Origins och Valhalla samtidigt som Campos-Oriola har jobbat med For Honor, Ghost Recon: Future Soldier och Red Steel-spelen. Baptizat ska förövrigt agera regissör även för Dead Space och hans vapendragare kommer axla rollen som Creative Director för remaken i fråga.

Dead Space: Remake har ännu inget releasedatum.

Dead Space Remake

Tack, VG24/7

Relaterade texter

4
EA Motive tycks antyda en Dead Space 2 Remake

EA Motive tycks antyda en Dead Space 2 Remake

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dead Space Remake ser ut att bli en stor framgång, och många misstänkte nog att EA därmed skulle vara sugen på att även väcka uppföljaren till liv med en ny remake. Nu...



Loading next content