Svenska
Gamereactor
nyheter
Rocket League

James Bonds Aston Martin dyker upp i Rocket League

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Psyonix har förhandlat med Metro-Goldwyn-Mayer för att få rättigheterna till att kunna putta in den brittiska agentens ikoniska kärra från 1964 års Goldfinger, Aston Martin DB5 i sitt spel och den skall från och med i dag finnas tillgänglig i shopen. Bilen använder Octanes hitbox i Rocket League. Den kommer dock inte med de välkända utfällbara kulsprutorna och inte heller en roterande registreringsskylt eller skottsäkra rutor. Någon katapultstol får man inte heller. Vad man däremot får är en raketboost och ett autentiskt motorljud. Spelare som köper bilen får också en Reel Life-dekal.

Det här är inte första gången Rocket League får tillskott i form av välkända filmbilar. Så sent som förra månaden släpptes ett paket med tre bilar från Fast & Furious-serien, Nissan Skyline, Dodge Charger och Pontiac Fiero, även här med Reel Life-dekaler.

Den som är sugen på att panga in ett par strutar i mål med Bondåket får dock skynda sig då det är en tidsbegränsad kampanj som endast pågår till 4:e augusti. Psyonix öppnar dock för att fler klassiska bilar från filmserien kan dyka upp i framtiden.

Spelar du Rocket League?

Rocket League
Här kommer 007.

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...



Loading next content