Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Ny sensuell expansion till Hitman 3 släpps till veckan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vår flintskallige favoritlönnmördare från dunderdanskarna på IO Interactive är återigen tillbaka med en fjärde expansion i serien "Seven Deadly Sins". Den här gången kommer vi att få utforska temat lust och på menyn finns det nya förföriska uppdraget "The Lust Assignation" som på förhand doftar förbjuden kärlek och erotik.

Utöver det sensuella nya kontraktet så kommer expansionen med "The Serpent's Tounge", ett vapen i form av ett litet Kupid-inspirerat armborst, samt ett nytt föremål kallat "Serpent's Bite". Allt detta toppas av med en ny frestande kostym till Agent 47, givetvis dränkt i kärlekens röda nyanser och mönster. Dessutom bjuds vi på en alternativ version av Berlinkartan som säkerligen också kommer att anspela på förbjuden kärlek i någon form.

Det syndiga pakeketet släpps den 27:e juli och länk till trailern för hela kalaset hittar du här. Vågar du ta kärleken till en ny nivå?

Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content