Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

Rykte: eFootball PES 2022 kan bli free-to-play

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att PES-serien har bättre gameplay än FIFA har den haft svårt att konkurrera med just FIFA eftersom den serien har nästan alla viktiga licenser och rättigheter som behövs för en bra simulering av modern fotboll. Men enligt Andy Robinson från VGC förbereder sig Konami på att verkligen skaka om saker och ting i år, delvis genom att göra spelet free-to-play:

"There's also going to be new stuff with PES this year, I hear, where they're going to go properly free-to-play, and really, really change it up."

Något slags utannonserande är planerat till den 21 juli, så förhoppningsvis behöver vi inte vänta länge till på ett klargörande av planerna för serien. Vad skulle du tycka om att eFootball PES 2022 blir free-to-play?

eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content