Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Space Jam: A New Legacy - The Game

Space Jam-spel och handkontroller utannonserade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske har hört är Warner på väg att ge Space Jam en ny chans med den kommande filmen Space Jam: A New Legacy, vilken släpps både på HBO och bio. Men precis som med originalfilmen från 1996 finns det också ett tillhörande TV-spel, i detta fall Space Jam: A New Legacy - The Game.

Detta är ett retro-beat 'em up som utvecklats av Digital Eclipse, samma studio som har skämt bort oss med samlingar som The Disney Afternoon Collection och Mega Man Legacy Collection. Det här spelet kommer att släppas som en 'free to play'-titel till PC och Xbox den 15 juli, men det finns faktiskt ett sätt att komma igång tidigare. Xbox Game Pass Ultimate-medlemmar kommer nämligen få ett exklusivt försprång på två veckor med start den 1 juli.

I samband med detta har även tre nya Xbox Series S/X-kontroller utannonserats med design inspirerad av filmen, vilka lanseras den 8 juli. Handkontrollerna heter Tune Squad, Goon Squad och Serververse. Kolla in trailers och bilder från både spelet och handkontrollerna nedan.

HQ
HQ
Space Jam: A New Legacy - The Game
Space Jam: A New Legacy - The Game
Space Jam: A New Legacy - The GameSpace Jam: A New Legacy - The Game
Space Jam: A New Legacy - The GameSpace Jam: A New Legacy - The Game

Relaterade texter

0
Space Jam: A New LegacyScore

Space Jam: A New Legacy

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Det första som slår mig är menyn och redan där osar det retro om spelet, så det börjar onekligen ganska bra. Sedan slungas jag in i det hela och en skurk vid namn AI-G...Loading next content