Svenska
Gamereactor
nyheter
Contraband
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Contraband erbjuder vågade kupper och en singleplayer-kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Ett av de spel som utannonserades under Xbox & Bethesda Games Showcase var Contraband, utvecklat av svenska Avalanche Studios, vilka är mest kända för Just Cause-serien och Rage 2. Endast en förrenderad trailer visades från spelet, men Windows Central har ett par obekräftade extra detaljer att dela med sig av.

Enligt dem är Contraband titeln som tidigare hade kodnamnet "Project Typhoon" och erbjuder det typiskt explosiva gameplay vi är vana vid från denna Avalanche Studios. Detta inkluderar både fordon och coola prylar, men det är även blandat med element från spel som Sea of Thieves. I det här spelet handlar allt om att begå kupper, smugglande och co-op.

Fordon kommer att vara en stor del av av detta actionkalas och används bland annat för att transportera det smuggelgods som nämns i spelets titel. Fienderna du möter kommer inte vilja spränga dig i bitar eftersom det skulle betyda att smuggelgodset förstörs. Det innebär att vi får räkna med att motståndarna kommer att sätta upp vägspärrar och försöka stoppa dig på olika andra sätt, medan du och ditt gäng måste ha en idiotsäker plan och vara flexibla med den när saker och ting går åt skogen.

Sociala hubbar kommer att startas så att du enkelt ska kunna hitta andra som vill hjälpa dig med dina kupper. Du behöver dock inte spela med andra om du inte vill, eftersom Contraband även har en singleplayer-kampanj där du kämpar mot en "korrupt dynasti känd som The Vong".

Contraband lanseras till PC och Xbox Series S/X under 2022, och det kommer att ingå med Xbox Game Pass från och med dag ett. Något att se fram emot, hoppas vi.

Contraband

Relaterade texter

1
Contraband tycks vara en riktig storsatsning

Contraband tycks vara en riktig storsatsning

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de nya spelserierna som utannonserades under Microsofts presskonferens på E3 i år var Contraband. Det utvecklas av svenska Avalanche Studios, mest kända för Just...



Loading next content