Svenska
Gamereactor
nyheter
Avowed
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Obsidian kommer visa mer från Avowed "snart"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många av de spel som Microsoft har utannonserat under det senaste året saknades under Xbox & Bethesda Games Showcase igår, där några stora exempel är Everwild, Fable, Perfect Dark och Avowed. Det sistnämnda är ett rollspel i en öppen värld som utvecklas av Obsidian, och det tycks vara ett riktigt episkt projekt.

Lyckligtvis verkar det inte som att vi kommer behöva vänta en evighet på att få se Avowed nästa gång ändå, eftersom Obsidian skriver följande på Xbox Wire:

"För de som undrar över Avowed, arbetar teamet hårt med att göra något som vi är säkra på att fans av våra spel och Pillars of Eternity-universumet kommer att älska. Även om vi inte visar något just nu, ser vi fram emot att snart få visa upp vad vi har arbetat med."

Exakt när detta "snart" infaller, är oklart. En rimlig gissning skulle dock vara den tyska spelmässan Gamescom i augusti.

Avowed

Relaterade texter

8
5 snabba: Avowed

5 snabba: Avowed

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Conny Andersson

Okej, snabb sammanfattning, tack! Det är det nya spelet från Obsidian, studion bakom spel som The Outer World och Fallout: New Vegas, som nu gör ett helt nytt...



Loading next content