Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Biomutant - Allt du behöver veta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Biomutant

Experiment 101, en liten svensk studio bestående av endast 20 personer, har lanserat sitt första actionrollspel, nämligen Biomutant. Det är ett kärleksbrev till actiontitlar med öppna världar såsom Zelda, med målet att bjuda på en spännande och uppfriskande bild av genren.

I den här videoserien strävar vi efter att berätta exakt vad Biomutant har att erbjuda och hur du får bästa möjliga start i denna frodiga, postapokalyptiska värld.

Vår första video täcker grunderna och själva hörnstenarna av vad du kommer få göra sedan du skapat din egen mutant och påbörjar ditt äventyr för att antingen rädda eller fördöma världen.

HQ
Biomutant

När du först startar Biomutant är det viktigt att optimera din anpassade Mutant för att passa din spelstil (oroa dig inte, du låser inte in dig i några val) och har en tydlig vision om hur du vill att din karaktär ska utvecklas.

Här tar vi en titt på de alternativ som finns tillgängliga för att göra din Mutant unik för dig.

HQ

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

1
Biomutant kommer till Switch i november

Biomutant kommer till Switch i november

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Biomutant, spelet från den svenska studion Experiment 101, är nu också på väg till Nintendo Switch. Det finns sedan tidigare också tillgängligt på PC, Playstation 4 och 5...



Loading next content