Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Die Hard och Rambo intar Call of Duty: Warzone

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter uppenbara ledtrådar, var det ingen tvekan om att John McClane (Die Hard) och John Rambo skulle gästspela i Call of Duty: Black Ops Cold War och Call of Duty: Warzone, men det visar sig att karaktärerna inte är det enda vi får från filmerna. Nu har Activision släppt en trailer som bekräftar att båda dessa Johns kommer lanseras som helt nya operatörer att köpa den 19 maj till Black Ops Cold War och till Warzone den 20 maj. Paketen innehåller även nya vapen, Calling Cars, emblem, klocka och Charm. Du behöver dock inte betala för att kunna njuta av 80-talstemat, eftersom Verdansk också förändras.

En av de första sakerna du förmodligen kommer märka, är att Nakatomi Plaza plötsligt har dykt upp där. Förutom att vara den överlägset högsta byggnaden på hela kartan, finns det fem våningar i tornet som är väldigt lika hur de såg ut i filmen. Då är det passande att man också kan utföra sidouppdrag som att leta efter lådor, desarmera C4 på taket och avstyra en vapenhandel som gått snett. Dessutom ska det vara möjligt att bryta sig in i valvet om du hittar nycklarna.

Rambo kommer naturligtvis också att vara representerad. Verdansk kommer bland annat att ha tio överlevnadsläger inspirerade av Rambo: First Blood Part II. Här finns namnbrickor att leta som ger speciella belöningar om du hittar dem. Samtidigt har en av flygplanshangarerna i nordväst förvandlats till ett CIA-läger.

För att göra allt extra actionpackat läggs det även på ett tidsbegränsat läge som heter Power Grab, där du inte kommer skickas till Gulag. Således måste alla överlevande köpa en återupplivning eller samla in namnbrickor i Kill Confirmed-anda. Att samla in dessa kommer också att ge dig en UAV, avancerad gasmask och andra fördelar.

När det gäller multiplayer kan vi se fram emot killstreaken med den passande titeln Combat Bow som gör att vi kan använda explosiva pilar, banorna Standoff (6v6) och Duga (Multi-team) och några andra små saker du kan läsa mer om här - och missa heller inte trailern.

HQ
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: WarzoneCall of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content