Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ubisoft släpper nytt innehåll till Ghost Recon: Breakpoint i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det fick tämligen mediokra betyg vid lanseringen, men Ubisoft hade inga planer på att överge sitt spel, utan har kontinuerligt byggt vidare på det och idag Ghost Recon: Breakpoint tämligen underhållande. Sedan lanseringen år 2019 har det utökats med sådant som World Modifiers, uppgraderingar till de nya konsolerna samt cameos från bland annat Terminator och Splinter Cell. Och bättre ska det tydligen bli, för nu säger utvecklarna att vi kan se fram emot mer innehåll under 2021.

Det är på Twitter som Ubisoft skriver om spelets resa, och där även förklarar att vi kan "expect a roadmap in the coming weeks". Där utlovas dessutom att de ska kasta "a few surprises into the mix". Det återstår att se vad det blir, men att ett spel som hade en problemkantad lansering fortsätter byggas ut med nytt innehåll även under dess tredje år på marknaden, är såklart väldigt trevligt.

Finns det något särskilt du skulle vilja att det släpptes till Breakpoint i år?

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content