Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök-skaparen kommenterar förseningsryktet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan dök det upp hyggligt tunga rykten som påstod att God of War: Ragnarök inte skulle släppas under 2021. I spelets hittills enda teasertrailer, står det onekligen att det är 2021 som gäller, och nu har producenten Cory Barlog gett sig in i leken och kommenterar saken på Twitter:

"I don't know who needs to hear this... (certainly not me since I have never heard of it) but... WHEN. IT'S. DONE. (trust that it's what's best for everyone)"

Även om Barlog därmed alltså öppnar för att det mycket riktigt är försenat, är det samtidigt skönt med beskedet att de inte kommer stressa ut äventyret. Och det är väl ändå det viktigaste, eller vad säger ni?

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content