Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Republic Commando

Aspyr tycks jobba på Star Wars: Republic Commando-remaster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har flitigt ryktats om att Aspyr för tillfället arbetar på en remake av klassiska Star Wars: Knights of the Old Republic, något vi rapporterade om förra veckan. Men det verkar som att detta inte är det enda Star Wars-spelet de arbetar på. Nintendo Everything noterar nämligen att Aspyr laddat upp Star Wars: Republic Commando-data till Nintendos servrar.

Det verkar såklart skumt med tanke på att det är ett PC- och Xbox-spel som lanserades år 2005, så en rimlig gissning är därmed att de filar på en remaster av ett av tidernas bästa Star Wars-spel. Som Nintendo Everything mycket riktigt pekar ut, var det datauppladdningar av detta slag som avslöjade att Fortnite och Paladins skulle komma till Switch.

Det är även värt att nämna att Aspyr tidigare släppt Jedi Knight: Jedi Academy, Jedi Knight II: Jedi Outcast och Episode I Racer till Switch tidigare, så att även lägga Republic Commando till den listan känns inte alls orimligt. Låt oss hålla tummarna då detta spel verkligen motstått tidens tand väl och erbjuder truppbaserad action i en något mörkare Star Wars-tolkning än vi annars är vana vid.

Star Wars: Republic Commando

Relaterade texter



Loading next content