Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Cheesy World Championship - nytt datum & 5000€ i prispotten

Är du den kreativa typen eller bara riktigt bra på CS:GO? Då har du en unik chans att lägga vantarna på en rejäl prispott när Cheesy World Championship återupptas den 13 och 14 februari.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Under sista helgen av "Veganuary" hade Gamereactor och Violife planerat att genomföra CS:GO-turneringen Cheesy World Championship - den första esportsturneringen i världen som belönar så kallade "cheesy moves". Tyvärr satte en oanmäld server-uppdatering käppar i hjulet för oss, och efter otaliga försök att lösa problemet hade vi inget annat val än att pausa turneringen tills problemet tagits om hand.

Vi på Gamereactor är väldigt ledsna över att detta skedde, men är glada att meddela att problemet nu är åtgärdat. Vi är därför redo att återuppta turneringen under helgen den 13 och 14 februari. Som plåster på såren för de spelare som påverkades av detta har vi också höjt prispotten från 3000€ till 5000€.

Alla lag som var registrerade för turneringen kommer att behålla sina platser. Det betyder att du som redan registrerat ditt lag inte behöver registrera dig igen för att spela under den 13:e och 14:e. Vi öppnar också anmälan så att spelare som inte kunde delta första gången kan anmäla sig till det nya datumet. Antalet platser är dock begränsat, så om du inte redan är registrerad, se till att göra det före den 10 februari kl 23:59. Säkra din plats direkt på Cheesy Move.

Turneringsdetaljer

Kvalet för 2v2 CS:GO-turneringen inleds lördag den 13:e februari kl 12:00. Det är här du har chansen att visa upp dina mest kreativa, roliga och innovativa cheesy strats medan du spelar mot andra lag. De tre bästa lagen går vidare till CS:GO-finalen, som inleds den 14:e kl 12:00 CET, där de kommer att möta våra ambassadörer SampeV2 och Mimimimichaela för att slutligen göra upp mot varandra om CS:GO-titeln. Under söndagens livestream kommer vår ambassadörsjury också att utse vilket lag som gjort turneringens bästa cheesy move - våra Cheesy World Champions.

Cheesy World Championship - nytt datum & 5000€ i prispotten

Priser:
3000€ för bäst cheesy move i turneringen
Hårdvara till 2:a och 3:e plats
2000€ till det bästa CS:GO-laget (som vinner finalen)

Och kom ihåg: Veganuary må vara över, men du kan fortfarande registrera dig för en månad med gratis veganska recept och inspiration på den ideella organisationen Veganuary.com.



Loading next content