Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Violife x Gamereactor anordnar en CSGO 2v2 Cheesy Moves-turnering - med en prispott på 3000 euro

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

*Uppdatering*

Under sista helgen av "Veganuary" hade Gamereactor och Violife planerat att genomföra CS:GO-turneringen Cheesy World Championship - den första esportsturneringen i världen som belönar så kallade "cheesy moves". Tyvärr satte en oanmäld server-uppdatering käppar i hjulet för oss, och efter otaliga försök att lösa problemet hade vi inget annat val än att pausa turneringen tills problemet tagits om hand.

Vi på Gamereactor är väldigt ledsna över att detta skedde, men är glada att meddela att problemet nu är åtgärdat. Vi är därför redo att återuppta turneringen under helgen den 13 och 14 februari. Som plåster på såren för de spelare som påverkades av detta har vi också höjt prispotten från 3000€ till 5000€.

HQ

Anmäl dig här!

Är du en mästare på kreativt spel och vågar testa dina skills mot proffsen? Då är det här turneringen för dig!

Under Veganuari är det veganska varumärket Violife tillsammans med GameReactor värdar för Cheesy World Championship - världens första e-sportturnering i cheesy moves. Inom gaming kanske cheesy moves inte uppskattas, men IRL kan det vara något otroligt. Som att byta till en helt vegansk kost, t.ex. Det är en strategi som skulle gynna både klimatet och vår hälsa. Och eftersom turneringen arrangeras för att fira Veganuari, vill vi uppmuntra till att anmäla er att testa en månad av vegansk kost på Veganuari.se

Turneringen är en 2v2 CS:GO som pågår helgen 30-31 januari. Det är den ultimata dubbelturneringen där både färdigheter i CS:GO och Cheesy Moves kommer att belönas. Våra ambassadörer och gaminglegender - Sampe, Allu och Mimimimichaela kommer delta i turneringen samt utse den ultimata cheesy spelaren.

Den livestreamade elimineringen börjar den 30 januari 12:00 CET, och pågår i 8 timmar framåt. Under den tiden kommer våra 272 lag att reduceras till 3, som går vidare till finalen dagen därpå. Det är under elimineringen som våra tävlande får passa på att visa upp sina mest cheesy moves. Varje lag ska sedan rapportera tiden för sitt move, så vår jury kan utse en vinnare till 2000 euro under finalen. De kommer även utse en andraplats-pristagare som belönas med gear.

Dagen därpå, söndagen den 31 kl 12.00 CET äger finalen rum i 3 timmar. Ambassdörslagen kommer att underhålla publiken med uppvärmningsrundor innan våra 3 finalistlag tävlar om priset. I slutet av dagen har vi en vinnare belönad med 1000 euros och gear, och en andraplats-pristagare som även den belönas med gear.

Registreringen är öppen till den 29 januari. Först till kvarn gäller så skynda till anmälan för att säkra din chans att göra cheesy moves. Både in-game och IRL. Registreringen är fortfarande öppen, och allt du behöver göra är att klicka på vår undersida, och därefter göra dig redo för den vildaste festen. Registreringarna pågår till 29 januari, men vi kommer att avsluta dem när de 272 lagen hittas, så se till att skynda dig!

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...Loading next content