Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 får nya spelläget Super7

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Få skulle väl argumentera mot att Playground Games verkligen skämt bort Forza Horizon 4-spelarna sedan lanseringen för drygt två år sedan. Det har handlat om finpolering, 'quality of life'-förbättringar samt även uppseendeväckande mycket nytt innehåll som bilar, omgivningar och spellägen. Och nu är det dags igen, då studion nu utannonserat Super7.

Här får du bygga dina egna stuntbanor med hjälp av färdiga delar och ett nytt verktyg. Banorna kan du sedan placera var du vill i Forza Horizon 4-världen samt såklart även dela dem med andra spelare. En första trailer hittar du härunder, och vi måste säga att det ser väldigt roligt ut och för tankarna till klassiska spel som bland annat Stunts (om nu någon minns det).

För att göra detta ännu bättre kan vi meddela att Super7-läget släpps idag. Och sedan toppa allt med ett sött körsbär genom att tala om att det är helt gratis.

HQ
Forza Horizon 4

Relaterade texter

Forza Horizon 4Score

Forza Horizon 4

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Årets Forza ser inte ut att revolutionera konceptet särskilt mycket, men är det värt att sig en tur på den brittiska landsbygden och köra sönder oräkneliga stenmurar?



Loading next content