Svenska
Gamereactor
nyheter
CrossfireX

CrossfireX försenat till nästa år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Få skulle argumentera mot påståendet att Sony har haft bättre lanseringsspel till Playstation 5 än Microsoft presterat till Xbox Series S och X. Å andra sidan får vi i rättvisans namn säga att de haft väldig otur med förseningar (sannolikt förvärrat av corona-viruset). Konsolexklusiva titlar som The Medium, The Ascent och såklart Halo Infinite har redan skjutits upp till 2021, och nu kan ytterligare ett spel läggas till i den listan.

Denna gång handlar det om CrossfireX, ett multiplayerspel från Smilegate, som faktiskt mest är känt för att det även har en singleplayerkomponent som utvecklas av de narrativa mästarna Remedy. Tanken var att det skulle ha lanserats i år kring Xbox Series S/X-lanseringen, men i ett öppet brev på Twitter, skriver nu CrossfireX-teamet:

"After much deliberation, and in consideration of the challenges faced by the Smilegate development team due to COVID-19, we have made the difficult decision to delay the release of CrossfireX to 2021.

Moving our release will allow us to deliver the Crossfire experience on console our team set out to create. We'll have more to share in the future."

Trist såklart (även om det var väntat efter all tystnad om det senaste tiden), men om inte annat ser det redan ut som att 2021 kommer kunna bli ett bra år för Xbox Series S/X.

CrossfireXCrossfireX
CrossfireXCrossfireX

Relaterade texter

CrossfireXScore

CrossfireX

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Actionkungarna Smilegate och finska kraftpaketet Remedy bjuder på militär action, vad skulle kunna gå fel? Det mesta, visar det sig...

0
Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

Kolla in lanseringstrailern för CrossfireX

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

CrossfireX lanserades igår till PC och Xbox, ett militärt actionspel med en singleplayer-komponent utvecklat av de finska snillena hos Remedy. Men tyvärr fick vi ingen...



Loading next content