Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Ny Witcher 3-mod utökar Yennefers lust

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

The Witcher 3: Wild Hunt släpptes för över 5 år sedan (ja, på riktigt) och världen var definitivt annorlunda då. Protagonisten var en ultra-maskulin man (visst, han var även mutant) och denne kunde flänga omkring och hoppa i säng med alla de fagraste kvinnorna han stötte på. Kvinnorna i Geralts potentiella liv var Yennefer, Triss, Shani, Keira, Syanna, Sasha och Jutta, men de flesta som kom från att ha läst böckerna visste att det enda rätta valet var Yennefer. En ny mod gör även detta mer tydligt.

Modden "swap main romances to Yennefer" förklaras visserligen av sin titel, men låter spelare se Yennefer i alla romantiska scener. Du kan ladda ner modden via den här länken.

Vilken dam är din favorit i Witcher-serien?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content