Svenska
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 21

Nu kan du kolla in första trailern för Madden NFL 21

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA tog för tio dagar sedan beslutet att inte publicera utannonseringstrailern för Madden NFL 21 för att visa respekt för demonstrationerna som följde efter att Minnesotas poliskår dödat George Floyd. Alldeles nyss lade de dock upp trailern, och det ser ut som klassisk Madden.

Vi kan bland annat se fram emot ett "new Skill Stick ball-carrier system" samt även "more open-field realism with tackle improvements". Till sist avslöjar EA även att vi kommer kunna kontrollera firandet (vi förmodar att det är efter att ha gjort poäng) själva denna gång.

Madden NFL 21 släpps den 25 augusti till Playstation 4 och Xbox One. Vi vet även att det kommer till Playstation 5 och Xbox Series X senare. Du kommer att kunna uppgradera din version gratis, men bara under en begränsad tid och med vissa restriktioner då EA valt att inte stödja Smart Delivery, ett system vi berättade mer om tidigare idag.

HQ

Relaterade texter

Madden NFL 21Score

Madden NFL 21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Madden NFL är tillbaka och detta år är det ett riktigt bottennapp. Johan har kastat äggformade bollar i denna besvikelse till sportspel...

Washington Redskins byter namn på laget

Washington Redskins byter namn på laget

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sedan 1933, och därmed i alla Madden-spel, har Washington Redskins hetat just Washington Redskins. Nu låter dock laget per Twitter meddela att de efter hård kritik...



Loading next content