Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball PES 2020

Kolla in exklusivt gameplay från eFootball PES Euro 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inför lanseringen av Data Pack 7 till eFootball PES 2020 har nu Konami vänligt nog delat med sig av lite exklusivt material från UEFA Euro 2020, som kan laddas ner gratis till spelet. I videon bjussar vi på höjdpunkterna från en match mellan England - Spanien på den anrika Wembley-arenan, som läggs till tillsammans med St. Petersburgs.

Kolla in här nedan för en närmare titt på Rashfords, Sterlings, Kanes, Moratas, Rodrigos och Jordi Albas kompletta med sina riktiga matchställ inför Euro 2020, där denna digitala upplaga blir det närmsta vi kommer liknande event denna corona-sommar. Från och med imorgon kan du spewla själ till PC, Playstation 4 och Xbox One?

HQ

Relaterade texter

5
eFootball PES 2020Score

eFootball PES 2020

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Fotbollsvärldens lillebror har bytt namn, men är detta tillräckligt för att PES ska kunna utmana FIFA? Johan har undersökt.

1
Kolla in Zlatan i eFootball PES 2020

Kolla in Zlatan i eFootball PES 2020

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Zlatan Ibrahimović älskar som bekant att visa upp sina nya klubbtröjor och under den korta tiden han spelat i Milan sedan comebacken, har han fått flera anledningar att...

0
Gamereactor Live: Vi spelar PES 2020 nu

Gamereactor Live: Vi spelar PES 2020 nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Konami fick verkligen till det med årets upplaga av PES, kallad eFootball PES 2020. Vi vill visa upp det i all sin prakt i dagens Gamereactor Live, och bjuder nu in dig...



Loading next content