Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption

Rykte: Red Dead Redemption-remake under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du kan faktiskt fortfarande inte spela Red Dead Redemption ordentligt på en PC, men att döma utifrån ett nytt rykte så kan det vara dags nästa år. Det är GameRant som snubblat över uppgifterna att Rockstar filar på en komplett remake av spelet, byggt i grafikmotorn från Red Dead Redemption 2, som under 2021 ska lanseras till PC, Playstation 5 och Xbox Series X.

Några av originalröstskådespelarna har också varit inblandade, inklusive Rob Wiethoff som ger rösten till protagonisten John Marston, för att på så sätt se till att det passa bättre ihop med Red Dead Redemption 2 (som var ett prologäventyr). Utannonseringen ska komma under detta år.

Eftersom det lär blir svårare att sälja Red Dead Redemption 2 till folk som skaffar Playstation 5 och/eller Xbox Series X, där många redan nu vant sig vid fria uppgraderingar av gamla spel, så skulle en remake av det första spelet inte vara helt ologisk. Källan är dock anonym och vi sorterar därför detta under 'tveksamt' tills vidare och uppmanar er alla att ta det med tillbörlig mängd salt.

Red Dead Redemption

Relaterade texter

Red Dead Redemption (2023)Score

Red Dead Redemption (2023)

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Här kan du läsa vår originalrecension från 2010. Det är rätt sjukt hur snabbt tiden går, men det är hela 13 år sedan vi fick Red Dead Redemption i näven och lyckligt...

Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Japp, vilda västern har just blivit ännu lite vildare och köttiga zombies har tagit över. Glöm elaka outlaws och skjutglada mexikaner i John Marstons hårdaste äventyr hittills...



Loading next content