Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Det bjuds på massor av gratis gaming denna helg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan gjorde vi vår första sammanställning över det gratisspelande som erbjöds inför helgen, och tanken är att detta är något vi ska fortsätta med. Först och främst har vi denna helg Ghost Recon: Breakpoint, vilket är gratis att ladda ner och spela till samtliga format (PC, Playstation 4 and Xbox One).

Ubisoft har dock mer än så att erbjuda och fram till och med imorgon kan du hugga ett gratis exemplar av underbara Child of Light till PC via Uplay. Epic har som vanligt sina gratistitlar varje vecka och denna helg kan du slanga ner World War Z, Figmen och Tormentor x Punisher. Gör detta före den 2 april - och spelen är dina för alltid.

Microsoft har sitt egna koncept Free Play Days, och den här helgen är det Risk of Rain 2 samt Tekken 7 som är inkluderade, och som du kan ladda hem och spela utan extra kostnad denna helg så länge du har Xbox Live Guld.

Till sist har även Nintendo hajat att folk gillar gratis spel, och fram till den 6 april kan alla som har Switch Online gratis ladda ner en testversion av Arms. Vi antar att det är ett slags uppvärmning inför Super Smash Bros Ultimate, där nästa gästkaraktär som bekant kommer från just Arms.

Om vi missat något, så var gärna en vänlig själ och tipsa andra Gamereactor-läsare om lagliga gratisspel som normalt kostar pengar att köpa i kommentarsfältet nedan.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterade texter

Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Så är Tom Clancy's spöken tillbaka efter Wildlands-eskapaderna och det är ett minst sagt mättat och genomskinligt äventyr som väntar oss. Breakpoint må underhålla stundvis, men är på det stora hela långt ifrån lika solitt som hade önskat.

9
Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

Ubisoft utlovar mer NFT i framtida spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I går avslöjades det att Ubisoft beslutat att lägga ner stödet för Ghost Recon: Breakpoint, vilket släpptes redan 2019. Även om de ska hålla servrarna igång, kommer det...



Loading next content