Svenska
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III och Yakuza 0 släpps till Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Imorse kunde vi berätta hur Microsoft antydde att något med Y i namnet skulle släppas till Xbox Game Pass denna månad. Spekulationerna handlade främst om Yakuza-spelen, och nu har detta till viss del bekräftats. Det handlar dock inte om tre Yakuza-titlar som somliga trodde, utan om en; Yakuza 0.

Det är dock långt ifrån det hetaste som släpps till tjänsten, utan nu kommer ett av fjolårets allra bästa spel, nämligen Kingdom Hearts III. Dessutom släpps Wasteland Remastered och Two Point Hospital, som båda lanseras till Xbox Game Pass på premiärdagen, och alltså är helt nya titlar. Totalt handlar det om sex tillskott fördelade på åtta dagar. Här nedan hittar ni hela listan över allt som är på gång:

20 februari
Ninja Gaiden II

25 februari
Kingdom Hearts III
Two Point Hospital
Wasteland Remastered (Xbox Play Anywhere)

26 februari
Yakuza 0

27 februari
Jackbox Party Pack 3

Kingdom Hearts III
HQ
HQ

De som har Xbox Game Pass får också ett tillskott med fem spel. Tre av dem är gemensamma med konsoltjänsten och två är indies; Indivisible och Reigns: Game of Thrones. Dessa har dock inte fått något premiärdatum:

Xbox Game Pass till PC i februari
Indivisible
• Reigns: Game of Thrones (ID@Xbox)
Two Point Hospital
Wasteland Remastered
Yakuza 0

Kingdom Hearts III

Relaterade texter

9
Jag hatar Kingdom Hearts 3

Jag hatar Kingdom Hearts 3

ARTIKEL. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Redaktionens inre mörker blottas när de tänker tillbaka på storspel som aldrig borde ha nått dagens ljus. Nu är det Johans tur att berätta varför han hatar Kingdom Hearts 3...



Loading next content