Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Knights of the Old Republic

Rykte: Knights of the Old Republic blir film/TV-serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de mest väl ansedda Star Wars-projekten som har nått spelvärlden är såklart Biowares ultraklassiker Knights of the Old Republic. Det är många som skulle påstå att de är ett av de bästa spelen som någonsin har gjorts och utan tvekan något som la grunden för Biowares andra spelserie, Mass Effect. Det är tyst som i graven angående en möjlig uppföljare på spelet (onlinerollspelet Old Republic existerar faktiskt fortfarande) men Lucasfilm tycker kanske att det finns någonting att berätta här men i serie- eller filmform. Med en liten liten hint om Revan i Rise of Skywalker kommer nu uppgifter från obekfräftade källor som påstå något liknande tilll sidan Fandomwire:

"Star Wars is taking a hiatus for the time being but it is returning in 2022 with a rumored High Republic film. However, our sources have told us that Disney is working on a Knights of the Old Republic show and movie."

Vi tar rasket med en nypa salt, såklart. Men vi kan inte låta bli att hoppas, lite i alla fall. Vad tror du, kan det bli bra?

Star Wars: Knights of the Old Republic
"HEYO"

Relaterade texter



Loading next content