Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Bungie startar insamling för att bekämpa bränderna i Australien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du är säkert medveten om det fasansfulla eldinfernot som sveper över Australien. Den 40-grader varma hettan har tvingat massor av människor att fly sina hem och torka såväl som kraftiga vindar gör branden svårstoppad. Nu när flera människor sammansluter för att hjälpa landet att få stopp på denna tragedi vill studion bakom Destiny dra sitt strå till stacken med hjälp av sina fans.

Bungie meddelar att de, från och med 16 januari, dar igång en kampanj för samla in kosing åt två välgörenhetsorganisationer. De kommer att sälja Limited Edition t-shirts, ihop med en nedladdningskod för ett exklusivt "Star Light, Star Bright" Destiny 2-emblem, där den första hälften av vinsten kommer att doneras till WIRES, Australiens största Wildlife Rescue, samtidigt som den andra hälften doneras till NSW Rural Fire Service som bekämpar eldsvådan i ett väldigt utsatt område. Designen är dock inte fastställd ännu men Bungie rapporterar att t-tröjan presenteras nästa vecka.

Om du behöver uppdaterar din garderob kan du passa på att göra en god gärning på traven genom att köpa tröjan på Bungie e-shop från och med 16 januari.

Destiny 2
Välgörenhetsinitiativ från spelvärlden är alltid välkommet!

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content