Svenska
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts III

Square Enix letar folk till nytt Kingdom Hearts-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare detta år släpptes äntligen Kingdom Hearts III, vilken fansen väntat på ett par evigheter vid det här laget. Spelet markerade dessutom slutet för Dark Seeker-sagan, och har blivit en stor försäljningsframgång. Därför är det inte helt överraskande att Square Enix redan nu är igång med en ny del i serien (som förhoppningsvis inte tar drygt tio år att utveckla).

Det är via en serie platsannonser vi får veta att de letar efter en UI-designer, technical artist och effect designer till "HD development of the Kingdom Hearts series". Vilka format som är aktuella, vet vi inte, men Switch, Playstation 5 och Xbox Scarlett är förståss lågoddsare. Det kan dock såklart även vara ett smartphone-spel. Oavsett står det klart att Square Enix inte tänkt pensionera serien iallafall.

På sociala medier har många spekulerat om att det kanske handlar om en remake av det första spelet eller en reboot av hela serien. Vad tror du om detta?

Kingdom Hearts III

Relaterade texter

9
Jag hatar Kingdom Hearts 3

Jag hatar Kingdom Hearts 3

ARTIKEL. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Redaktionens inre mörker blottas när de tänker tillbaka på storspel som aldrig borde ha nått dagens ljus. Nu är det Johans tur att berätta varför han hatar Kingdom Hearts 3...



Loading next content