Svenska
Gamereactor
nyheter
Doom

Nu kan du spela Doom på McDonalds kassaapparater

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

PC, Playstation, Switch, Xbox One eller kanske smartphones. Vad du än kan spela spel på så är det ju faktiskt bra, och det är kul att det finns alternativ. Nu har ännu ett trivsamt spelformat dykt upp, av det lite mer otippade slaget. Det är en del av den trend som går ut på att köra spel på oväntade enheter eller spela med saker som borde vara omöjliga - som att spela Dark Souls med en frukt eller få igång spel på miniräknare.

Det handlar i detta fall mer specifikt om Ryan Edgar som på Twitter visar upp hur han lyckats få klassiska Doom att fungera på en vanlig kassaapparat från McDonalds. Till Kotaku berättar han:

"[I] downloaded ZDOOM (Doom XP) on it using my personal computer, plugged it into the USB in the cash register and ran it through there with auto run."

Därmed blev det alltså möjligt att leverera en rekorderlig McSmackdown till helvetets alla demoner - och samtidigt ha betydligt roligare på jobbet.

Doom

Relaterade texter

3
Nu kan du spela Doom på magbakterier

Nu kan du spela Doom på magbakterier

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Yeah, science! Äntligen är Doom spelbart en länge ignorerad och ofta åsidosatt plattform, nämligen magbakterier. Visst, upplösningen lämnar lite att önska med sina...



Loading next content