Svenska
Gamereactor
nyheter
Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda

Nintendo har släppt ett gratis Cadence of Hyrule-demo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi gillade verkligen den finurliga och annorlunda Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda (behändig titel, får man väl säga!) när det släpptes i maj och sedan dess har vi spelat det nästan oavbrutet. Somliga av oss på redaktionen hävdar rent av att det är ett av årets hittills bästa spel, men lyckligtvis behöver du inte gå på vad vi säger eftersom du kan testa själv.

Sent igår postade Nintendo nämligen en hyllningstrailer för spelet proppad med fina omdömen - och den avslutas sedan med att avslöja att det nu finns ett demo att ladda hem helt gratis. Och detta är något vi rekommenderar att du gör, eftersom det kommer att göra din helg roligare.

Ska du provspela Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda, eller har du rent av redan lirat det och kan tipsa andra Gamereactor-läsare att göra detsamma?

HQ

Relaterade texter

0
Cadence of Hyrule verkar släppas imorgon

Cadence of Hyrule verkar släppas imorgon

NYHET. Skrivet av Johan Jolin

Det var nog många som höjde åtminstone ett ögonbryn när Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Feat. the Legend of Zelda annonserades under Nindies presentationen i...



Loading next content