Svenska
Gamereactor
nyheter
Doom

Doom fyller 25 år - John Romero släpper ny expansion för 160 dollar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kulklassiska Doom fyllde igår 25 år. Det är inte illa pinkat och för att fira jubilaren har en av spelets skapare, John Romero, nyligen avtäckt en expansion som går under namnet Sigil. Detta via Engadget. Denna expansion innehåller 18 nya banor till spelet (nio för singleplayer och nio för multiplayer) och dessa är tänkta som spirituella uppföljare till originalets fjärde episod (Thy Flesh Consumed). Medan expansionen är gratis att ladda ned, kommer du också, om du känner för att bidra, kunna betala upp mot 160 dollar (ca 1440 kronor) för den.

Väljer du standardutgåvan (för 40 dollar) får du med spelet, soundtracket från Buckethead, ett USB-minne på 16 Gb i form av en diskett och allt det i en box formgiven av Christopher Lovell. Skulle du slanta upp rejält, det vill säga 166 dollar, får du den passande namngivna "Beast Box". Denna innehåller alla godsaker inkluderade i standardutgåvan, samt några tillägg. Ett mynt, en Christoper Lovell artprint, en t-shirt, en låda med autograf på och staty av Romeros huvud. På en spira... Du kan förhandsboka någon av versionerna nu och fram till julafton (de distribueras via Limited Run Games, så skynda), innan de börjar säljas någon gång i mitten av Februari.
Hur firar du Domms 25-års dag?

Doom

Relaterade texter

3
Nu kan du spela Doom på magbakterier

Nu kan du spela Doom på magbakterier

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Yeah, science! Äntligen är Doom spelbart en länge ignorerad och ofta åsidosatt plattform, nämligen magbakterier. Visst, upplösningen lämnar lite att önska med sina...



Loading next content