Svenska
Gamereactor
nyheter
World War 3

Här är uppdateringsplanerna för World War 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För alla krigssugna har nu World War 3, utvecklat av The Farm 51, uppdaterats såhär lagom till helgen och på officiella forumet finns en genomgång av alla nyheter. Bland annat har Team Deathmatch nu lagts till, liksom dess tillhörande bana Warsaw Shopping Mall. Vi kan också se fram emot nya puffran MSBS Bullpup, fordonet IFV Boxer, Russian Partisan-uniform och mycket annat (inklusive ett särskilt spawn-system för just Team Deathmatch).

The Farm 51 har trevligt nog även gått ut med sina långtidsplaner för kommande uppdateringar, där vi kan läsa att det vankas fem nya spellägen samt över 40 nya vapen. Kolla in länken för att få veta när allt släpps.

Har du själv testat World War 3 ännu?

HQ
HQ
World War 3

Relaterade texter

World War 3Score

World War 3

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

World War 3 är, utvecklat i samarbete med riktiga militärer, ytterligare ett i raden av försök att skapa den ultimata och mest realistiska militärupplevelsen hittills. Vi är inte imponerade och ambitionerna skiner inte igenom.

0
Kolla in inställningsmöjligheterna i WW3

Kolla in inställningsmöjligheterna i WW3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha släppt det unika Chernobylite i somras (kommer snart till konsol) har The Farm 51 återigen lagt fokus på World War 3, deras realistiskt taktiska actionspel...

0
GRTV klämmer lite på World War 3

GRTV klämmer lite på World War 3

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag (och ibland helger, men bara om vi känner oss givmilda och arbetstokiga) sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live....



Loading next content